Ahhhh…. världsmästare i att blogga ofta, det blir jag aldrig smileyJag ska försöka fatta mig lite kort angående höstens tävlingar.

Hekla har levererat hela hösten, såväl på agilitybanan som på IPO-planen. Vi slog till med vins i Lund och i Ystad och har dessutom gjort två IPO-tävlingar =) Efter fem års icke tävlande på IPO´t gjorde vi comeback den här hösten!

Först var vi i Hessle (Hässleholm). Det ösregnade och blåste heeela dagen, men vad gjorde det. Jag och Hekla tog oss igenom IPO III med helt ok poäng. Tyvärr gjorde vi två missar i lydnaden som kostade oss många poäng smileyJag var nog mest nöjd över vårt spår, att VI TOG OSS RUNT!!! Herregud vad nervös jag var! Men 91 p fick vi smiley, i lydnaden drog vi ihop 85 p och sen avslutade vi med dagens bästa skyddspoäng, 91 p. Tänk att vi fick ihop 167 poäng!!!

För bara några veckor sedan var det dags igen. Då åkte vi till Höganäs. Vädret var lite bättre denna dagen. I spåret fick vi 92p, men jag tror inte jag andades någon gång under hela spåret…..
Lydnaden gick bättre denna gången, eller rättare sagt, vi gjorde inga dunder missar som sist, men däremot tyckte jag känslan var något sämre… 92p fick vi íaf smiley

Under skyddet blev det lite missförstånd på ronderingen, då Hekla drog mot A-hindret och ett slalom som stod i närheten av 6e skulet….hon hittade dock rätt till slut! Hon gjorde det hon skulle programmet igenom och hade mycket bättre mellanfaser denna gången. Ryggtramsporten var jag också mycket nöjd med, 90p fick vi i skyddet.

Tyvärr “missade” vi certet med en ynka poäng (känns alltid lite surt när man är såååå nära). Men OJ SÅ NÖJD jag var med min fina malledutt, 274p och dessutom ett ev SM-resultat (säger dom som vet).

Jag och Katla gör stora framsteg. Vi TRIVS ihop och det är värt en guldmedalj!!! Vi tränar på och förhoppningsvis sitter vårt sammarbete bättre till nästa säsong. Nu har vi en tävlingshelg kvar detta året och det ska bli hur kul som helst. Nästa helg drar jag och brudarna till Stockholm och Hund 2014 smiley Katla har verkligen mognat under hösten, i såväl agilityträningen som i IPO´t. Hoppas vi kan avsluta året med några riktigt fina lopp i Stockholm!!!

Trevlig advent!

//Mia